Pentec

Om oss

Vi har i olika företagskonstallationer arbetat med vattentätning och betongrehabilitering sedan år 2000. Pen-Tec Koncernen bildades den 15 december 2011 , och består idag av moderbolaget Pentec Nordic AB samt dotterbolagen NBT Sanering AB och Con-innovation AB. I Sverige har vi två kontor varav huvudkontoret i Nässjö samt ett Stockholmskontor i Älvsjö. Koncernen levererar produkter och tjänster inom vattentätning av betong och är nordisk generalagent för Penetron.

Vi har etablerat ett nätverk av återförsäljare som säljer våra produkter och licensierade entreprenörer som utför arbeten med våra produkter och mycket gott resultat. Vi levererar god kvalitet, miljövänliga lösningar i nära samarbete med våra kunder.

Vi värnar om miljön

”Våra barn ärver inte vår jord, vi lånar den av våra barnbarn”.

Efter det citatet jobbar vi på Pen-Tec Nordic. Miljöarbetet är viktigt för oss, vilket gör att vi eftersträvar att erbjuda miljövänliga och giftfria produkter. Våra produkter är registrerade hos flera olika organisationer och föreningar. Se gärna nedan vilka godkännanden som vi har.

Låter det intressant? Kontakta oss!