Våra tjänster

Se våra tjänster nedan och hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Tekniskt förslag

Med hjälp av bilder, ritningar och kompletterande information så försöker vi hjälpa er tillrätta i vårt produktsegment. I mer komplexa fall erfordras rådgivning på plats och vi kommer då efter överenskommelse ut till ert projekt.

Vi upprättar därefter ett tekniskt förslag för ert projekt.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er i ert projekt.

Licensutbildning

I linje med våra ansträngningar att leverera resultat med hög kvalitet håller vi löpande licensutbildningar för entreprenörer som är intresserade av att arbeta med våra materialsystem. Under licensutbildningen så kombinerar vi teori med praktik.

Penetron Produkter

Inom Penetrons Produkter hanterar vi allt från läckande vattenreservoarer i drift till rehabilitering av parkeringshus med kloridmigrationsproblem. Vi kan även hantera akut inträngande vatten inom ramen för vårt Metodsystem. Läckande fuktskadade källare åtgärdas med Penetron Produkter vanligen inifrån, utan krav på krävande schaktarbeten på utsidan. Samma teknik kan användas vid nyproduktion. Då tillsätts Penetron direkt i den färska betongen på betongfabriken för att skapa vattentäta konstruktioner. Förutsatt att vi tidigt blir involverade i ert projekt kan vi efter överenskommelse upprätta vattentäthetsgarantier.

Intresserad av våra tjänster? Kontakta oss!